vrijdag 15 juli 2011

L.A. Candy

L.A. Candy is de eerste roman van het model/modeontwerpster/tv-ster/schrijfster Lauren Conrad. Wie kent haar niet? Lauren is wereldberoemd geworden door haar rollen in de MTV-realityseries Laguna Beach en The Hills.

Het boek L.A. Candy gaat over 2 dikke vriendinnen die na hun examens ,op hun high-school in Santa-Barbara, naar Los Angeles verhuizen. Als ze nog maar 2 weken in L.A. wonen wordt hun een te gek, groot aanbod gedaan, maar nemen ze die aan?


Ik zal eerst nog even de 2 hoofdpersonen aan jullie voorstellen. Eén van de 2 vriedinnen is Jane Roberts, een meisje dat uit een gezin komt met haar ouders en 2 jongere zusjes. Jane is naar L.A. verhuist om daar stage te lopen bij Fiona Chen Events (dat is een eventplanner). Vriendin nummer 2 is Scarlett Harp, zij komt uit een gezin met 2 ouders die nauwlijks met elkaar praten en de hele wereld over reizen. Ze werd helemaal gek van haar ouders en ging mee met haar vriendin en besloot om te gaan studeren in L.A. op de U.S.C. Scarlett staat bekend om haar one-night stands en gaat daarom ook graag op stap.

Het aanbod wat ze krijgen is een rol in een realityserie over 4 meisjes en hun leven in L.A. De naam van de serie is natuurlijk: L.A. Candy. De meiden besluiten het aanbod de accepteren en zodra de serie start lijkt hun leven in een achtbaan terecht te komen. Maar uiteindelijk komen ze er achter dat in L.A. niets is wat het lijkt.

Zal jij in een realityserie willen spelen? En zou jij dit boeken willen lezen?

xoxo Anne

1 opmerking:

Anoniem zei

omg, waarom over boeken?
:S
seeyounextime!