woensdag 10 augustus 2011

Heels 101



Nee, niet die stampende danssoort. Maar hakken als in schoenen haha! Hakken, vanaf welke leeftijd vind jij dat je ze kan dragen en voel je je er confortabel/zelfverzekerd in? Dit artikel gaat alleen maar over heels, heels, heels!

Sommige meiden lopen op torenhoge hakken, goed en zelfverzekerd. Maar hoe zit dat nou eigelijk? Vrouwen voelen zich op hakken gewoon zelfverzekerder. Dit komt doordat je hele silhouet verandert, je staat veel vrouwelijker. En kom op, een goed paar hakken kan je hele outfit afmaken!


Kijk hier bijvoorbeeld naar Demi lovato. Zonder haar killer heels zo dit maar een simpel outfitje zijn geweest, maar met de hakken maakt ze dit helemaal af!

Maar het lopen op hakken! Het is een hel voor sommige dames, mede voor mij! Op echt hoge hakken lopen vergt oefening, veel oefening. Doe bijvoorbeeld nooit naar dat leuke feestje voor de eerste keer je nieuwe hakken aan! Je gaat er spijt van krijgen! Loop thuis een paar dagen op de hakken zodat je steviger staat, en minder pijn krijgt. En psst, altijd als ik hakken aan doe naar een feestje neem ik een paar platte schoenen mee. Zodat ik tussendoor een schoenwissel kan doen!

Zelfs modellen hebben het er moeilijk mee.


En dan nog als je écht niet op hakken kán/wil lopen, kan je altijd nog voor de sleehak gaan. Dit loopt erg comfortabel, en je krijgt er veel minder pijn van! Je moet er van houden, maar sleehakken zijn er een veel soorten en maten! Met strikjes, strass of diamantjes ze zijn er!

Zijn deze niet te cute?!
Conclusie: Hakken zijn er in alle soorten en maten, maar leer er eerst op lopen! Je wilt niet in het midden van de aula op je gezicht vallen door die nieuwe hakken van je!

See you next time,

Pleun<3

Geen opmerkingen: