donderdag 6 oktober 2011

Famous youtuber: Kevjumba

We gaan het weer eens over youtube hebben. Ik ben fan van vele youtubers, van nigahiga tot queenbeeauty. Je hebt van alles op youtube, zangers, comedians, beautygoeroes en ga zo maar door. Vandaag gaan we het hebben over een comedian: Kevjumba!


Kevjumba dus, wie is dat nou? Hij heet kevjumba, omdat zijn naam kevin is. Sinds 2006 heeft hij al een youtubeaccount. Zijn subscriberaantal staat op dit moment heeft hij 2 miljoen subscribers. Hij is nummer 11 op youtube.

Eigenlijk is kevin wel een van mijn absolute favorieten op youtube. Ik vind 'm gewoon zo schattig! Hij is ook heel erg grappig en zijn video's zijn erg gevarieerd. Heel misschien ken je hem van the Amazing race, een show op national geographic waar hij met zijn vader (papajumba) aan mee heeft gedaan. De vader van Kevin is ook echt supergrappig, hij speelt erg vaak in zijn videos.

Hier een paar favorieten:


Natuurlijk moet Nice Guys hiertussen. Het is een videoclip die gaat over dat lieve jongens als laatste eindigen. Ik vind de clip echt superleuk en dat nigahiga (ryan) erin zit maar het nog leuker! En trouwens, het liedje zelf is ook echt leuk.
Hierin kan je ook zijn vader zien. Geniaal gewoon hoe ze dit spelen, haha!

Kevin heeft niet alleen zijn kevjumba channel maar ook nog een 2e channel Jumbafund. Bij Jumbafund draait het om het goede doel. Zoals je misschien weet kan je, als je partner bent op youtube geld verdienen met youtube. Kevin dacht, als ik geld kan verdienen met youtube, waarom niet voor het goede doel? Zo heeft hij Jumbafund bedacht. Eigenlijk is dit channel veel behind the scenes, en niet van die gescripte videos. Superleuk dus! Per maand kiest hij een goed doel uit, en het geld wat alle views opleveren gaat naar het goede doel. Hieronder een paar jumbafund favorieten:

Dit was 'm dus! Kevjumba, Kevin, Jumbafund hoe je 'm ook wil noemen, ik vind hem geweldig! Hoe hij elke maand aan goede doelen doneert en hij is gewoon supergrappig!

Wat vind jij van Kevjumba?

See you next time,

Pleun<3

1 opmerking:

Cynthiiaa zei

Haha, wat geweldig dat die vader ook mee doet! XD