donderdag 20 oktober 2011

Haters

'' Haters make me famous '' Een uitdrukking die je vast al wel eens heb gehoord. En ja, misschien is het ook zo. Maar het is nooit leuk om haatcomments, of misschien wel in je echte leven haters te hebben. Maar deze mensen blijven bestaan, altijd. Wat je er tegen kan doen? Vrij weinig.

Tumblr_lt8cgfognl1qkbs6ro1_500_large


Misschien heb je afgelopen week mijn artikel over mijn nieuwe mobiel gelezen, en misschien heb je de comments daarbij ook wel gezien. Veel ophef, over niets eigenlijk! Haters zijn mensen die online bijvoorbeeld haatcomments op jou blog/filmpjes/wat dan ook gaan schrijven, vaak anoniem. Dit is nooit leuk. Jij doet je best ergens voor, en dan wordt het zo 'afgestraft'. Je moet je echt niet verdrietig gaan voelen als je haatcomments krijgt! De haters die op jou blog haatcomments schrijven, nemen toch mooi maar even de tijd om op jou blog te kijken! Jij bent juist stoer omdat jij wél zelf dingen onderneemt. Terwijl de haters niets anders kunnen dan rond te surfen op het internet en daar flauw te doen.
Tumblr_lno98eu1sj1qcpfiio1_500_large

Toen Anne en ik begonnen met deze blog en nu nog steeds, kregen/krijgen wij zo nu en dan haatcomments. En nee, het is niet leuk om deze te lezen. Jij hebt een uur aan een artikel met plezier gewerkt, zet het online en de enige reactie die je erop krijgt is negatief. Niemand vind dat leuk. Maar laat het je niet dwars zitten. Jij doet wat je leuk vind, en omdat toevallig iemand anders dat niet leuk vind moet je er niet mee stoppen! Keep on doing what you like, even when others judge you!



Als wij haatcomments krijgen, reageren we daar op een aardige manier op, of als het te ver gaat verwijderen wij deze comments. Ga niet terug schelden, daar help je niemand mee, dit is alleen wat de vaak anonieme hater wil. Lach er gewoon om, en ga weer verder met doen wat jij leuk vind. Jij bent wel degene die iets onderneemt en zo stoer is om dat te doen wat jij zelf leuk vind. De eerste keer toen ik een haatcomment kreeg vond ik dat wel even schrikken. Ik dacht er de hele dag aan maar dat is nergens voor nodig! Deze haters hebben blijkbaar niets anders in hun leven te doen dan naar jou blog te gaan en haatcomments te schrijven, hun probleem!

Tumblr_ltbov0wvpu1qf1jubo1_500_large

Denk zelf ook goed na voordat je een comment ergens onder plaatst. Degene heeft misschien hard aan het artikel/filmpje of wat dan ook gewerkt, en dan ga jij het omlaag halen. Klik het gewoon weg als je het niet leuk vind en ga niet iemand verdrietig maken.

Er staan heel veel leuke artikels te wachten, maar deze wou ik toch even online gooien na aanleiding van de comments op het eerder genoemde artikel.

De haters komen terug op je blog dus...
Haters make me famous? Yes they do!

See you next time,,

Pleun.

1 opmerking:

LindaB zei

Goed artikel, ben het helemaal met je eens! En het is gewoon kinderachtig, iemand omlaag halen is gewoon misselijk. Maar ja, het zegt meer over diegene die dat doet dan over diegene waarop ze commentaar hebben!